fbpx

Schrijf je nu in voor de closed beta van United 1944

Killsquad-ontwikkelaar Novarama heeft vandaag aangekondigd dat United 1944, hun onlangs onthulde multiplayer FPS die schieten, strategie en crafting combineert, zijn eerste Steam Closed Beta zal doen in het weekend van 19-21 mei.

De closed beta-fase zal 4 uur per dag speelbaar zijn. Spelers krijgen op die manier een voorproefje van het spel ter voorbereiding van de launch op pc later dit jaar.

Neem deel aan 16v16 base conquest matches in de WW2-theaters van Noord-Afrika, met binnenkort meer maps, zoals Frankrijk en Rusland. Deze eerste bèta laat spelers kennismaken met het spannende speltype Domination, waarin je naar grondstoffen moet zoeken, wapens moet maken, vijandelijke informatiedocumenten moet vinden, buitenposten moet opzetten en alle vijandelijke bases moet vernietigen.

Spelers kunnen nu toegang tot de bèta aanvragen op de United 1944 Steam-pagina.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: