fbpx

Niet voor gevoelige zielen deze (wan)smakelijke trailer voor Cannibal Cabin

Gamers met een voorliefde voor films als Hostel, Cannibal Holocaust en andere van die, hoe zal ik het noemen, bloederige slasherfilms die komen met deze Cannibal Cabin zeker aan hun trekken.

Voor je besluit de trailer te bekijken: opgelet hij is niet voor gevoelige zielen. U weze gewaarschuwd!

Een groep twintigers wil de zomer in stijl eindigen en neemt het advies aan van een meisje dat ze op een festival hebben ontmoet over een geheime rave diep in de valleien. Wanneer hun route wordt omgeleid hebben ze geen andere keuze dan zich in het onbekende te wagen.

Wanneer ze op een verlaten aquapark stuiten, beseffen ze al snel dat wat ze dachten dat hun redding was, het hart van het hol van de Kannibalen blijkt te zijn.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: