fbpx

Megan Fox toont zich van haar dodelijkste kant in Johnny & Clyde trailer

Hoe zou het met Megan Fox eigenlijk zijn? De bloedmooie actrice die me in Transformers nog meer kon verleiden dan welke Autobot of Decepticon ook. Wel, ze is terug zo blijkt.

Johnny en Clyde zijn seriemoordenaars die hopeloos verliefd zijn op elkaar. Op hun rooftocht hebben ze nu hun zinnen gezet op de casino die geleid wordt door de criminele Alana. Zij wordt bijgestaan door het hoofd van de beveiliging, een wrede moordenaar die zij beveelt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: