fbpx

Arkane Studios maakt pc systeemvereisten en global release times voor Redfall bekend

Redfall

Binnen enkele dagen kunnen we aan de slag met Redfall. Wie de game op pc gaat spelen, weet vanaf nu welke hardware hij of zij daarvoor in huis moet hebben. Ook werden de global release times bekendgemaakt.

In België zal Redfall speelbaar zijn op 2 mei vanaf 02:00 uur. Preload is vanaf nu mogelijk en dit zowel op Xbox Series X|S als pc.

De systeemvereisten vallen in tegenstelling tot heel wat recente games goed mee. Om de game op Ultra Settings te kunnen spelen, is geen 40-series GPU van NVIDIA vereist. Een RTX 3080 volstaat. Wel zal de game zo’n 100 GB aan ruimte op je harde schijf (of liefst SSD) in beslag nemen.

Recent liet de ontwikkelaar weten dat de game op launch op Xbox Series X|S slechts op 30 fps zal draaien. Op een later moment zal een performance modus aan de game toegevoegd worden.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: