fbpx

Redfall onthult lanceringstrailer

Redfall

Volgende week dinsdag, 2 mei, verschijnt Bethesda’s vampierenspel Redfall. Ik geef meteen ook even mee dat je de game op dag van launch ook via Xbox Game Pass kan spelen.

Op een exclusieve nieuwe coverversie van de klassieker Black Hole Sun sleept de trailer onze helden mee van het oude Massachusetts naar paranormale onderwerelden en weer terug in een vlaag van geweerschoten en speciale krachten. In een wereld waar iedereen en hun vampiergoden op je uit zijn, hebben onze helden elk voordeel nodig dat ze kunnen behalen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: