fbpx

Finale trailer voor Transformers: Rise of the Beasts

Kan Transformers: Rise of the Beasts de saga terug op de rails zetten? Laat ons eerlijk zijn, de vorige films waren, op Bumblebee na, niet echt om over naar huis te schrijven. We ontdekken het op 7 juni.

Transformers keert terug naar de actie en het spektakel dat bioscoopbezoekers over de hele wereld heeft veroverd: Rise of the Beasts neemt het publiek mee op een globetrottende jaren ’90 avontuur met de Autobots en introduceert een geheel nieuwe factie van Transformers – de Maximals – om zich bij hen te voegen als bondgenoten in de bestaande strijd om de aarde.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: