fbpx

Finale trailer voor Netflix’ actiefilm Black Knight

Netflix heeft een trailer gelost voor de post-apocalyptische actieprent Black Knight. Opgelet deze film heeft niets te maken met die andere Black Knight genaamd Batman.

De film speelt zich af in het jaar 2071, waar de wereld is gedecimeerd door giftige luchtvervuiling. Slechts 1 procent van de bevolking heeft het overleefd en er bestaat nu een strenge sociale klasse. Mensen verlaten zelden hun huis en als ze dat doen, dragen ze gasmaskers vanwege de luchtvervuiling. De burgers zijn voor hun behoeften sterk afhankelijk van de pakketdienst. Bezorgers, bekend als ridders, bezorgen de pakjes en beschermen ze ook tegen dieven.

Vanaf 12 mei te bekijken op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: