fbpx

Star Wars Jedi: Survivor zal wekenlang bug fixes nodig hebben waarschuwt EA

Star Wars Jedi Survivor

Vanaf morgen kunnen we aan de slag met Star Wars Jedi: Survivor. Opvallend feit is alvast dat Electronic Arts de fans een alarmerend schot voor de boeg geeft…

Dit opvallend feit geeft EA zelf mee in een tweet op de officiële pagina. Verwacht dus niet meteen perfectie als je de game opstart… Hopelijk gaat de game niet dezelfde weg op als The Last of Us of Battlefield 2042 hopen wij dan.

Cal’s nieuwste reis in een sterrenstelsel ver, ver weg is begonnen en we zijn enthousiast voor u om het te ervaren!” lezen we. “Onze eerste patch komt op de lanceerdag op alle platforms. In de komende weken zullen we patches uitrollen die bugs oplossen, prestaties verbeteren, [en] meer toegankelijkheidsfuncties toevoegen. Blijf kijken voor meer updates.”

Het is het woord ‘weken’ dat alarmbellen doet rinkelen. Het lijkt erop dat sommige van de in de tweet genoemde problemen niet zo groot zouden moeten zijn. Een volger stelde echter de redelijke vraag: “Kan er niet gewoon uitstel komen in plaats van iets uit te brengen waarvan je weet dat het buggy is en prestatieproblemen heeft?”, waarop iemand simpelweg antwoordde, de spijker op de kop slaand: “Aandeelhouders.”

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: