fbpx

Redfall zal op Xbox slechts op 30 fps draaien bij launch

Redfall

Slechts nieuws voor wie van plan is om Redfall op Xbox aan te schaffen. De game zal op launch namelijk slechts op 30 fps draaien, iets wat ongetwijfeld heel wat console-gamers enorm zal teleurstellen.

Nu ja, aanschaffen is misschien wat overdreven want de game zal vanaf dag één beschikbaar zijn via Game Pass. Toch wordt het nieuws niet zo geweldig goed onthaald op Twitter. Na lang wachten krijgen Xbox-gamers nu eindelijk eens een exclusive game voorgeschoteld, en nu moeten ze tevreden zijn met een spel dat slechts op 30 fps zal draaien. Voor een game binnen het first-person genre dat enkel voor de current-gen console van Microsoft zal verschijnen, is dat toch bijzonder zuur. Wel wordt er bevestigd dat een 60 fps Performance Mode later aan de game toegevoegd zal worden. Op Xbox Series X zal de game in 4K-resolutie afgespeeld worden op 30 fps, op Xbox Series S zal dit in 1440p-resolutie zijn.

Redfall zal op 2 mei verschijnen voor Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: