fbpx

Blizzard is niet van plan een tab-overlay kaart in Diablo 4 te steken

diablo-iv.jpeg

De “Automap”-tool is een functie van de vorige Diablo-spellen. In Diablo 1 en 2 verschijnt het als een vage overlay in het midden van het scherm. Diablo 3 verplaatste de overlay-kaart naar de rechterbovenhoek van het scherm, waardoor het meer een mini-kaart werd.

Diablo 4 heeft echter een speciale mini-kaart in de rechterbovenhoek van het scherm, waarbij de tab-knop wordt gebruikt om de volledige kaart en het journal weer te geven. Het spel zal geen tab-overlay kaart hebben zoals te zien is in Diablo 1 en 2, bevestigde Diablo-baas Rod Fergusson op Twitter.

De reacties op het nieuws zijn gemengd. Sommige spelers zien de tab-overlay kaart als een essentiële navigatiehulp.

Terwijl Blizzard vasthoudt aan het ontbreken van een tab-overlay kaart, heeft het wel een reeks wijzigingen bevestigd die naar Diablo 4 komen op basis van feedback op de recente open bèta.

Diablo 4 wordt op 6 juni gelanceerd op pc, PlayStation en Xbox.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: