fbpx

Minecraft Legends is nu beschikbaar

Minecraft Legends

Minecraft-spelers kunnen vanaf nu aan de slag met Minecraft Legends. En dit op Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5|4, Steam, Windows 11|10, in PC Game Pass, Xbox Game Pass en via Xbox Cloud Gaming. 

Minecraft Legends is een geheel nieuwe actie strategie game van Mojang Studios en Blackbird Interactive, waarin spelers een zacht land van weelderige biomen en rijke hulpbronnen kunnen verkennen dat op het punt staat te veranderen. De Piglin invasie is begonnen en het is aan de spelers om bondgenoten te inspireren en hen te leiden in strategische gevechten om de bovenwereld te redden.

Onze MrRolfson is druk bezig met de review die we jullie eerstdaags serveren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d