fbpx

Xenoblade Chronicles 3-uitbreidingspas verkrijgbaar vanaf 26 april

De nieuwste, en meteen ook laatste, DLC van de Xenoblade Chronicles 3-uitbreidingspas verschijnt op 26 april. Om deze release in de kijker te zetten, serveert Nintendo ons een nieuwe trailer die ons een indruk moet bieden van de nieuwe verhaallijn van Xenoblade Chronicles 3: Future Redeemed.

Dit verhaal speelt vóór de gebeurtenissen van Xenoblade Chronicles 3 en stuurt ons op reis met een groep nieuwe en bekende personages in een scenario dat alle drie delen in de Xenoblade Chronicles-serie met elkaar verbindt. Ook bevat Xenoblade Chronicles 3: Future Redeemed nieuwe gevechtsmechanieken, zoals de Unity Combo, waarbij twee personages samen als één aanvallen.

Daarnaast verschijnt op vrijdag 21 juli het Pyra/Mythra amiibo-dubbelpakket. Door het scannen van de Pyra-amiibo in Xenoblade Chronices 3, kunnen spelers het uiterlijk van het zwaard van Noahs Swordfighter-klasse veranderen naar dat van Pyra’s Aegis Sword. Wanneer spelers de Mythra-amiibo scannen in Xenoblade Chronices 3, verandert het uiterlijk van het zwaard van Noahs Swordfighter-klasse naar dat van Mythra’s Aegis Sword. De Aegis Sword-skins zijn bruikbaar wanneer spelers aan een bepaalde eis in de game voldaan hebben. Hiervoor wordt nog een software-update uitgebracht.

Tot slot zijn er nu ook amiibo van Noah en Mio aangekondigd. Daarover wordt later meer bekendgemaakt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: