fbpx

Ubisoft deelt donderdag de toekomst van The Division-franchise tijdens livestream

The Division Heartland

Ubisoft geeft fans van The Division een kijk op de toekomst van de franchise tijdens een nieuw aangekondigde livestream die donderdag 20 april zal plaatsvinden.

De uitzending start om 20u00 deze donderdag en is te volgen via Twitch en YouTube. Ubisoft zal nieuws delen over drie van zijn The Division-games. Als eerste komt de nog steeds populaire The Division 2 aan bod, daar zal worden gesproken over de aankomende rogue-like-geïnspireerde Descent-modus.

Verder zal de gratis te spelen The Division-spin-off Heartland, waar sinds de aankondiging voor pc en consoles in 2021 niet veel meer over gezegd is geweest, een nieuwe gameplay-preview krijgen. De aankomende gratis te spelen mobiele game The Division Resurgence krijgt een project-update.

Ubisoft heeft onlangs bevestigd dat het meer van zijn toekomstige titels zal laten zien in een Ubisoft Forward Live-stream op 12 juni. Het evenement zal plaatsvinden naast een aantal andere opmerkelijke showcases gedurende de week die nu vrijgekomen is door de geannuleerde E3 2023.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: