fbpx

Speel de gratis multiplayer trial van Call of Duty: Modern Warfare 2

Altijd al eens zin gehad om de multiplayer van Call of Duty eens te spelen, maar geen zin om de game te kopen? Dat kan vanaf vanavond.

Vanaf 19u00 kan je gratis aan de slag met diverse multiplayer modi uit Call of Duty: Modern Warfare 2.

Dat zijn Team Deatchmatch, Gunfight, Ground War, Invasion, 6v6 All or Nothing, Gun Game, Domination, Hardpoint, Grind, Infected, Kill Confirmed en One in the Chamber. De maps zijn Blacksite, Alley, Farm 18, Shoot House, Dome, Shipment, Himmelmat Expo, Pelayo’s Lighthouse, Exhibit en Santa Seña.

Dit alles tot volgende week woensdag en op alle platformen waarop de game speelbaar is.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: