fbpx

SOEDESCO annuleert next-gen versie van Truck Driver

Truck Driver

De Nederlandse uitgever SOEDESCO heeft slecht nieuws voor al wie zat te wachten op de PlayStation 5- of Xbox Series X|S-versie van Truck Driver. Deze zogenaamde Premium Edition werd geannuleerd.

In een statement zegt SOEDESCO dat er tijdens de ontwikkeling van de DLC Truck Driver: Heading North zoveel problemen opdoken, dat verschillende ontwikkelstudio’s moesten bij springen om het proces terug op de rails te krijgen.

Door deze beslissing kwam men manschappen te kort om te werken aan de Premium Edition van Truck Driver, waardoor uiteindelijk de beslissing werd genomen om deze versie voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S te schrappen.

Wanneer de uitbreding Heading North effectief moet uitkomen, is nog niet bekend. Deze moest initieel in september 2021 al verschijnen.

De basisgame Truck Driver is op dit moment beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Dit is het volledige statement dat SOEDESCO uitstuurde naar zijn community:

“Ever since we started our development on Truck Driver: Heading North we worked with several great development studios. However, there were some unforeseen ‘bumps on the road’ resulting in the delay of the DLC, which moved back our plans for Truck Driver as a whole. This in turn led us to the decision to cancel the Premium Edition for Truck Driver.

To our community we would like to say: Thank you for the incredible amount support and patience. New Truck Driver information is headed your way, and please note that this is not the end of Truck Driver. Truck Driver is in fact, still Heading North.”

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: