fbpx

Kleed binnenkort je serre of kelder aan in twee nieuwe uitbreidingen The Sims 4

Krijg jij maar geen genoeg van al dat tuinieren nu het beter weer wordt? Kriebelt het nog steeds om op te ruimen op zolder of in de kelder na die lenteschoonmaak? Wel, virtueel kan je vanaf donderdag 20 april er terug invliegen in The Sims 4.

Maxis kondigde via het officiële Twitter-account van The Sims de twee nieuwe uitbreidingspakketten, Groene Oase en Kelderschatten aan. Vorig jaar in oktober werd de basisgame van The Sims 4 gratis.

Bouw jouw droomserre om tot een waar paradijs voor bloemfanaten of maak van je kelder een heuse man/womancave waar That 70’s Show nog iets van kan leren!

Het bouwen van een serre en kelder was al langer mogelijk in The Sims 4. Het gaat hier puur om tal van extra spullen om deze ruimtes aan te kleden.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: