fbpx

Pokémon spelers zullen zich deze week niet vervelen

Pokémon

Er wachten spannende gevechten en limited-time events op je in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, Pokémon UNITE en Pokémon GO.

Bekijk hieronder de details van enkele van de komende events:

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet

Neem het op tegen de sterkste en machtigste Pokémon van Paldea met de coolste moves en daag Pokémon uit die je normaal gesproken niet in Paldea tegenkomt in uitdagende Tera Raid Battles. Deze week kun je het voor het eerst opnemen tegen Typhlosion met de Mightiest Mark (Ghost Tera Type).

Details over het event vind je hieronder:
 
Welke Pokémon: Typhlosion met the Mightiest Mark (Ghost Tera Type)
Waar te vinden: Black crystal Tera Raid Battles

Programma:

– Vrijdag 14 april 2023, vanaf 00:00 UTC tot zondag 16 april 2023 23:59 UTC
– Vrijdag 21 april 2023, vanaf 00:00 UTC tot zondag 23 april 2023 23:59 UTC

Opmerkingen:

  • Om Pokémon tegen te komen die in Tera Raid Battle evenementen voorkomen, moet je de laatste Poké Portal News hebben gedownload. Poké Portal News wordt automatisch
    gedownload als je Nintendo Switch verbinding heeft met internet.
  • Als je bepaalde postgame-evenementen hebt voltooid, kun je zwarte Tera Raid-kristallen vinden. Spelers die deze evenementen niet hebben voltooid, kunnen echter nog steeds deelnemen aan deze Tera Raid Battles door zich bij andere Trainers aan te sluiten in multiplayer.
  • Lapras wordt op donderdag 13 april aan het spel toegevoegd. Surf je een
    weg naar de top van Aeos Island met deze Ranged Defender Pokémon en gebruik moves als Bubble Beam en Ice Beam om de tegenstander schade toe te brengen en te hinderen.

Pokémon GO

Doe dit weekend mee met de Pokémon GO Community Day – die op zaterdag 15 april 2023 van 14u00 tot 17u00 uur lokale tijd plaatsvindt en in het teken staat van Togetic, de Happiness Pokémon.

2023 Pokémon Europe International Championships (EUIC)

Vergeet niet te kijken naar de 2023 Pokémon Europe International Championships van dit jaar, die van 14 tot 16 april worden gehouden in ExCeL Londen. Fans kunnen de actie online volgen en hun favoriete deelnemers aanmoedigen in de Pokémon Trading Card Game, de videogames Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, Pokémon UNITE en Pokémon GO.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: