fbpx

Resident Evil: Death Island trailer

Met de release van het schitterende Resident Ebil 4 Remake staat de serie weer helemaal in de schijnwerpers. Het ideale moment dus om een nieuwe trailer op de wereld los te laten van Resident Evil: Death Island.

Death Island, een vervolg op Resident Evil: Vendetta uit 2017, heeft een volledig origineel verhaal en bevat personages uit de hele serie.

D.S.O. agent Leon S. Kennedy is op een missie om Dr. Antonio Taylor te redden nadat hij is ontvoerd. Maar een mysterieuze vrouw blokkeert zijn eerste achtervolging. Ondertussen onderzoekt B.S.A.A.-agent Chris Redfield een zombie-uitbraak in San Francisco, waarbij de oorzaak van de infectie niet kan worden achterhaald.

Het enige wat de slachtoffers gemeen hebben is dat ze allemaal recentelijk het eiland Alcatraz hebben bezocht. Naar aanleiding van die aanwijzing gaan Chris en zijn team naar het eiland, waar hen een nieuwe verschrikking wacht.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d