fbpx

Dit zijn de pc specs voor Dead Island 2

Binnenkort ligt Dead Island 2 eindelijk in de rekken. Gamers die de game op pc willen spelen hebben nog even tijd om zich voor te bereiden. Vandaag werden immers de pc specs vrijgegeven voor dit langverwachte zombiespektakel.

Hieronder een handige afbeelding waarop je alles netjes kan terugvinden. Meer info nodig? Check dan even de officiële website. Opgelet: de game biedt geen ondersteuning voor cross-play!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: