fbpx

Bekijk de Rogue trailer uit Diablo IV

Tijdens de beta, was ik vooral bezig met de Sorcerer. Mijn dochter daarentegen had zich volledig gestort op de Rogue. Ik moet toegeven dat dit personage ook dik de moeite is. Dat kunnen we ook afleiden uit de trailer.

Wie houdt van pijl en boog, kruisboog, dagger en sneaky aanvallen zit met de Rogue meer dan goed. Met dit personage kan je heel wat kanten op, wil je liever vanop afstand spelen? Dan kan je perfect met bovenstaande wapens overweg.

Wie liever de vijand in de ogen wil kijken, alvorens deze naar het hiernamaals te sturen, dan kan je je meer richten op de dagger. Een combinatie van de twee is ook een zeer goeie optie. Wie vooral de dark side van zijn Rogue naar boven wil halen kan zich verschuilen in de schaduw, waar de Rogue het best tot zijn recht komt.

De beta blijft voor mij persoonlijk nog enorm nazinderen en ik hoop dat het snel 6 juni is, zodat we met zijn allen het kunnen opnemen tegen Lilith en haar demonen.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: