fbpx

Sony gunt ons morgen een speciale blik op Final Fantasy XVI tijdens State of Play

Binnen een dikke twee maanden kunnen alle fans van Final Fantasy zich in de handen wrijven. Dan staat namelijk de launch van Final Fantasy XVI op het programma. Om ons niet te lang in spanning te houden, trakteert Sony ons morgen op een speciale State of Play.

Via een korte maar krachtige blogpost laat Sony weten dat er morgen, 13 april, een speciale State of Play zal uitgezonden worden die volledig in het teken zal staan van Final Fantasy XVI. De State of Play zal uitgezonden worden om 23:00 uur Belgische tijd en is live te volgen via Youtube en Twitch.

Final Fantasy zal op 22 juni exclusief verschijnen voor PlayStation 5.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: