fbpx

Laatste patch van The Last of Us: Part 1 voor PC, lost al enkele problemen op

The Last of Us Part 1

Ik ben nog steeds in de rouw na het schrijven van mijn review over The Last of Us: Part 1. De hotfix van afgelopen woensdag bracht niet veel op, maar de patch van ongeveer 15 gig van vrijdag, die zou al wat problemen moeten wegwerken.

Vrijdag 7 april was een belangrijke dag voor heel wat gamers die in het bezit zijn van The Last of Us: Part 1 op PC. Op deze dag werd er een patch van maar liefst 15 gig uitgebracht om die beschimmelde rotzooi op te lossen.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik alleen last had van checkpoint crashes en sporadische crashes tijdens het spelen van de game. Bugs als doordrenkte personages en Ellie die als een lappenpop op het paard zit bij de universiteit, daar bleef ik gelukkig van bespaard. Natuurlijk was voor mij de game onspeelbaar, dus wat heb je dan uiteindelijk het liefste als je moet kiezen tussen de twee.

Sinds de laatste patch op die bewuste vrijdag, is het probleem van de doordrenkte personages van de baan. Eén van de belangrijkste dingen aan deze patch is dat de textuurstreaming is bijgewerkt om het CPU-gebruik te verminderen. Dit zou vooral helpen bij het laden van nieuwe gebieden.

Ook de crashes zouden onder handen zijn genomen, vooral die bij het laden van de shaders, wanneer je de game voor de eerste keer opstart. Het zou dus allemaal wat beter moeten lopen nu.

Via Twitter konden we achterhalen dat Naughty Dog en Iron Galaxy niet bij de pakken blijven zitten. “Spelersrapporten bekijken en onderzoeken zullen ons op de hoogte blijven houden om toekomstige verbeteringen en patches uit te brengen, waaronder een oplossing voor het gekende muisprobleem.

Ik ga het nogmaals eens proberen en als alle problemen effectief zijn opgelost, mogen jullie zoals ik al in de review aangaf, binnenkort een re-review verwachten van The Last of Us: Part 1.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: