fbpx

Arcane seizoen 2 komt niet uit in 2023

Arcane League of Legends

Riot Games CEO Nicolo Laurent laat weten dat het tweede seizoen nog niet klaar is en dat se serie zeker niet tijdens dit jaar zal verschijnen.

“We zijn nog niet klaar en daar hebben we een goede reden voor. We willen kwaliteit, en je wil niet dat dit ten koste gaat van de tijd die je hebt.” aldus de CEO van Riot Games. Netflix vernieuwde de spin-off van League of Legends voor een tweede seizoen in 2021 en fans wachten sindsdien op een concrete releasedatum.

Laurent vervolgde: “Eerlijk gezegd wisten we niet dat het eerste seizoen een succes zou worden… Als ik dat had geweten, hadden we veel eerder met het tweede seizoen van start gegaan, maar dat wisten we niet, dus we hebben een beetje gewacht en nu betalen we de prijs, dus het zal helaas niet dit jaar zijn.”

De steampunk-achtige serie richt zich op de spanning tussen twee steden, de rijke utopie van Piltover en de onderbuik van Zaun, en bevat League of Legends-personages Jinx (Ella Purnell), Caitlyn (Katie Leung), Viktor (Harry Lloyd), Jayce (Kevin Alejandro) en Vi (Hailee Steinfeld).

Arcane werd in 2022 de eerste streamingserie ooit die een Primetime Emmy Award won voor Outstanding Animated Program. De show kreeg ook zijn eigen vijfdelige documentaire achter de schermen, die vorig jaar in première ging. Het eerste seizoen van Arcane is te zien op Netflix.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: