fbpx

Disney Plus lost nieuwe trailer voor Peter Pan & Wendy

Vanaf 28 april kunnen we op Disney Plus genieten van het verhaal van die ene jongen die nooit volwassen wil worden, en samen met zijn vriendinnetje Wendy spannende avonturen meemaakt in Neverland. We hebben het dus over Peter Pan.

Het verhaal gaat als volgt: Wendy Darling, een jong meisje dat kostschool wil vermijden, ontmoet Peter Pan, een jongen die weigert volwassen te worden. Wendy, haar broers en Tinker Bell reizen met Peter naar de magische wereld van Neverland.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: