fbpx

Eerste trailer voor Marvel Studios’ The Marvels

Marvel Studios en Disney Pictures hebben de eerste trailer voor “The Marvels” de wereld ingestuurd.

Het verhaal gaat als volgt:

In de film heeft Carol Danvers (Brie Larson) alias Captain Marvel haar identiteit heroverd op de tirannieke Kree en wraak genomen op de Supreme Intelligence. Maar door onbedoelde gevolgen draagt Carol de last van een gedestabiliseerd universum.

Wanneer haar taken haar naar een anomaal wormgat sturen dat verbonden is met een Kree-revolutionair, raken haar krachten verstrengeld met die van Jersey City super-fan Kamala Khan (Iman Vellani), alias Ms. Marvel, en Carol’s vervreemde nichtje, nu S.A.B.E.R. astronaut Captain Monica Rambeau (Teyonah Parris).

Samen moet dit onwaarschijnlijke trio samenwerken en leren samenwerken om het universum te redden als ‘The Marvels’.

Deze prent draait vanaf 10 november in de bioscoop.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: