fbpx

Maak kennis met de telekinetische Layla uit Redfall

Nog iets minder dan een maand en we kunnen samen met drie vrienden aan de slag in Redfall. Weten jullie al met welk personage jullie gaan spelen? Misschien wordt het wel Layla die met haar telekinetische krachten heel wat vampiers de stuipen op het lijf doet jagen.

Layla Ellison verteld wat er met haar is gebeurd tijdens de invasie van de nekbijtende griezels. Layla is een coole chick die over telekinetische krachten beschikt en deze maar al te graag gebruikt tegenover de meute aan vampiers.

Met haar telekinetische krachten kan ze uit het niets een paraplu tevoorschijn toveren, die zowel offensief als defensief zijn werk doet. Ze kan ook telefooncellen uit de grond laten opstijgen, die ze kan gebruiken om op hogere plaatsen te geraken of om vijanden te verrassen en deze in de lucht te katapulteren.

Redfall zal speelbaar zijn vanaf 2 mei 2023, dit voor Xbox Series X|S en PC. De game komt bij release ook uit op Game Pass.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: