fbpx

Tweede uitbreiding Vampire Survivors, Tides of the Foscari, beschikbaar vanaf 13 april

Vampire Survivors-dlc Tides of the Foscari

De ontwikkelaar van Vampire Survivors heeft aangekondigd dat de tweede uitbreiding, genaamd Tides of the Foscari, op 13 april uitkomt. Net als de vorige uitbreiding kost deze DLC € 1,99.

De uitbreiding bevat een nieuw gebied genaamd Lake, een groot bos dat sterk is geïnspireerd door sprookjes, folklore en West-Europa. In het midden van het bos bevindt zich The Foscari Academy, waar nieuwe generaties strijders en geleerden worden opgeleid.

Naast het nieuwe gebied bevat de uitbreiding acht nieuwe personages, dertien nieuwe wapens, zeven nieuwe muzieknummers en 21 achievements. Meer informatie kan je vinden op Steam.

In Vampire Survivors besturen spelers een automatisch aanvallend personage tussen golven van vijanden. Het spel is verkrijgbaar op pc, Xbox-consoles, Game Pass, iOS en Android. Vampire Survivors won de prijs voor spel van het jaar tijdens de Bafta Game Awards.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: