fbpx

Ark 2 uitgesteld tot eind 2024

Ark 2 uitgesteld

Het vervolg op Ark: Survival Evolved, genaamd Ark 2, zal pas eind 2024 uitkomen, in plaats van dit jaar zoals gepland. Studio Wildcard, de ontwikkelaar van het spel, heeft aangekondigd dat meer tijd nodig is om de kracht van Unreal Engine 5 te benutten.

Er zullen dit jaar geen nieuwe beelden van het spel worden uitgebracht. Het spel zal worden uitgebracht op pc, Xbox Series X en S en Game Pass, waar het ten minste drie jaar beschikbaar zal zijn. Vin Diesel zal de rol van hoofdpersonage Santiago spelen.

Om de fans tevreden te houden, zal in augustus dit jaar Ark: Survival Ascended worden uitgebracht, een Unreal Engine 5-remaster van Ark: Survival Evolved met verbeterde graphics en aangepaste gameplay. De servers van het oorspronkelijke spel zullen offline gaan wanneer deze remaster uitkomt.

Ark: Survival Ascended komt beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series en pc, maar kan niet afzonderlijk worden gekocht op pc en Xbox Series – het zal alleen beschikbaar zijn als onderdeel van een pre-order voor Ark 2, die ook toegang geeft tot een bèta.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: