fbpx

Officiële trailer voor nieuwe Marvel Studio’s Secret Invasion-serie

Als je een Disney Plus-abonnement hebt, dan zit je de komende weken en maanden wel goed. Zeker als je een fan bent van het Marvel-universum. De studio heeft namelijk een officiële trailer gelost voor de 6 afleveringen tellende serie Secret Invasion.

Het verhaal gaat als volgt: Het gaat over een subversieve, langdurige invasie van de aarde door de Skrulls, een groep buitenaardse gedaanteverwisselaars die in het geheim vele superhelden in het Marvel Universum hebben vervangen door bedriegers over een periode van jaren, voorafgaand aan de openlijke invasie.

Marvel Studios’ Secret Invasion is vanaf 21 juni wekelijks te zien op Disney Plus. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: