fbpx

Volgens PlayStation-fans kan Sony’s Resistance de concurrentie aan met Call of Duty

Het zit er nog steeds bovenarms op tussen Sony en Microsoft. Centraal in de discussie staat vooral de Call of Duty-licentie. Maar volgens PlayStation-fans heeft Sony eigenlijk een sterk wapen in huis, namelijk Resistance.

Persoonlijk vind ik Sony’s Resistance-reeks nog steeds een ijzersterke franchise. En ik ben niet de enige die daar zo over denkt.

Even voor de mensen die de reeks niet kennen: Resistance: Fall of Man verscheen in 2006, gevolgd door Resistance 2 in 2008 en Resistance 3 in 2011. De first- en third-person shooter speelt zich af in een alternatieve jaren ’50 waar een buitenaards ras genaamd de Chimera de aarde is binnengevallen, mensen gevangen neemt en ze verandert in monsterlijke supersoldaten.

Uit een rondvraag op ResetEra waar Resistance het haalde met 41.3% van de stemmen, gevolgd door Killzone op de tweede plaats met 33.1% en SOCOM met 25.6% van de stemmen blijkt dat PlayStation-fans Call of Duty niet nodig hebben. Sony zou zijn geld beter in de ontwikkeling van Resistance steken vinden ze daar.

Wat denk jij?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: