fbpx

Final Fantasy 16 brengt gameplay tot leven met DualSense-technologie

Final Fantasy XVI

Square Enix maakt bekend via een artikel op PlayStation Blog hoe Final Fantasy 16 gebruik zal maken van de unieke opties van de DualSense-controller.

Zo worden de adaptieve triggers gebruikt om het gevoel van moeite en weerstand na te bootsen bij het openen van zware deuren of het optillen van valhekken. Ook wordt de haptische feedback van de controller gebruikt om subtiele vibraties te geven en zo een gevoel van aanwezigheid tijdens tussenfilmpjes te creëren.

Square Enix kondigde vorige week aan dat de ontwikkeling van de game bijna is afgerond en dat Final Fantasy 16 op 22 juni wordt uitgebracht op de PlayStation 5. De game richt zich meer op actievolle gevechten dan voorgaande delen en het duurt ongeveer 35 uur om het hoofdverhaal uit te spelen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: