fbpx

Netflix geeft eerste trailer vrij voor Extraction 2

Extraction, met Chris Hemsworth in de hoofdrol, was een verdomd goede actieprent. De fans smeekten om een sequel en die zit er nu aan te komen. Hoog tijd om kennis te maken met de eerste beelden.

Het verhaal van de sequel gaat als volgt: Na de gebeurtenissen van de eerste film ternauwernood te hebben overleefd, is Rake terug als de Australische black ops huurling, belast met een andere dodelijke missie: het redden van de gehavende familie van een meedogenloze Georgische gangster uit de gevangenis waar ze worden vastgehouden.

Extraction 2 draait vanaf 16 juni op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: