fbpx

Evil Dead: The Game – Game of the Year Edition aangekondigd voor pc en consoles

Evil Dead, de film dan, heeft me op mijn 17de een jeugdtrauma bezorgd waar ik nog steeds niet over heen ben. De kans dat ik de game zal spelen is dan ook heel klein. Of misschien moet ik al mijn moed bijeenrapen en de GotY-editie kopen?

Ontwikkelaar Boss Team Games heeft immers Evil Dead: The Game – Game of the Year Edition aangekondigd.

De Game of the Year Edition (die als standalone kan worden gekocht, of via een betaalde upgrade) bevat het basisspel, naast zes DLC-pakketten, inclusief het nieuwe pakket “Who’s Your Daddy”, met Lee Majors’ Brock Williams uit “Ash vs. Evil Dead” als nieuwe Survivor, naast een nieuwe Demon in The Schemer.

De nieuwe editie van de asymmetrische multiplayergame komt op 26 april uit voor PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One en pc via de Epic Games Store en Steam.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: