fbpx

Blizzard onthult statistieken: Diablo 4 bèta goed voor 61 miljoen uur speeltijd

Diablo 4 IV

Tijdens de gesloten en open bèta’s van Diablo 4 is er in totaal meer dan 61 miljoen uur gespeeld. Blizzard heeft via Twitter een kijk gegeven in diverse statistieken.

Zo zien we dat spelers in totaal 47 miljoen keer gestorven zijn, waarvan ruim 10 miljoen keer door World Boss Ashava. In de twee weekenden zijn in totaal 29 miljard monsters verslagen.

Daarnaast heeft Blizzard de favoriete klassen van de spelers onthuld: de Sorcerer en Necromancer zijn het meest gekozen. Ongeveer 2,6 miljoen spelers hebben level 20 bereikt tijdens de bèta, wat resulteerde in het verdienen van de bijbehorende beloning Wolf Pack.

Blizzard heeft benadrukt dat dit de grootste bèta was in de geschiedenis van Diablo, met als gevolg dat spelers soms lang moesten wachten om ingelogd te geraken. De release van de game staat gepland op 6 juni.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: