fbpx

Final Fantasy XIV Online Patch 6.4 ‘The Dark Throne’ bevat met nieuwe verhaallijn, trial en raids

Moet er nog nieuwe content zijn? Een vraag waarop de Final Fantasy XIV Online-spelers waarschijnlijk volmondig ja antwoorden. En het goede nieuws? Ze krijgen er een pak content bij binnenkort.

De patch levert onder andere een vervolg op de questline uit het hoofdscenario en het slot van de Pandæmonium raid-serie. Later volgt met Patch 6.45 een verhoogde level cap van 80 voor de blue mage limited job, samen met nieuwe spells, exclusieve uitrusting voor de blue mage en nieuwe vijanden om te overwinnen tijdens het Masked Carnivale.

Hieronder meer details over Patch 6.4:

 • Nieuwe Main Scenario Quests – Het volgende hoofdstuk in het verhaal van de Warrior of Light.
 • Nieuwe raid – Pandæmonium: Anabaseios – Het laatste deel van de Pandæmonium-raid-serie.
 • Nieuwe dungeon – Nieuwe uitdagingen wachten in The Aetherfont.
 • Nieuwe trials – The Voidcast Dais – Een uitdagende nieuwe strijd op de niveaus Normal en Extreme.
 • Nieuwe Unreal-trial – Containment Bay Z1T9 (Unreal)
 • Nieuwe Side Story Quests – Tartaru’s Grand Endeavour wordt vervolgd.
 • Duty Support System-update – Support voor een aantal main scenario dungeons van Stormblood™ (The Sirensong Sea, Bardam’s Mettle, Doma Castle, Castrum Abania en Ala Mhigo) wordt toegevoegd, zodat ze met een groep NPC-bondgenoten voltooid kunnen worden.
 • Ocean Fishing-update – Verken een nieuwe route naar Kugane!
 • Island Sanctuary-updates – Diverse quality-of-life-verbeteringen, inclusief de mogelijkheid om meubels buitenshuis te plaatsen, nieuwe rangen, gewassen, dieren en meer.
 • Player Versus Player-updates:
  • Crystalline Conflict – PvP-serie 4 begint samen met seizoen 7 van Crystalline Conflict.
  • Frontline – Aanpassingen gemaakt aan de regels van The Fields of Glory (Shatter) en nieuw UI-element toegevoegd dat de tijd en score aangeeft.
 • Diverse updates – Met onder andere een nieuwe Allagan tomestone, weergave van Job-pictogrammen in het chatlogboek en op naamplaatjes van spelers, quality-of-life-verbeteringen op het market board, en de mogelijkheid om Scholar faeries glamour te geven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: