fbpx

Resident Evil 4 Remake werd drie miljoen keer verkocht op twee dagen tijd

Resident Evil 4 Remake

Resident Evil 4 Remake is aan een heuse overwinningstocht bezig. Het is niet alleen de populairste game uit de franchise op Steam, maar over alle platformen heen is Resident Evil 4 Remake razend populair.

Uitgever Capcom heeft via een persbericht laten weten dat Resident Evil 4 Remake maar liefst drie miljoen keer over de toonbank is gegaan de eerste 48 uur na launch. Dat zijn fenomenale cijfers waar heel wat ontwikkelaars en uitgevers van kunnen dromen.

Daarnaast zegt Capcom ook dat er in totaal meer dan 135 miljoen games uit de Resident Evil-reeks verscheept werden sinds het debuut van de reeks in 1996.

Heb jij Resident Evil 4 Remake al in huis gehaald?

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: