fbpx

The Last of Us: Part 1 draait vierkant op pc

The Last of Us Part 1

De ene release is de andere niet. Vraag het maar aan de spelers die de pc versie van The Last of Us: Part 1 in huis hebben gehaald. Blijkt namelijk dat deze te kampen heeft met heel wat technische problemen.

Zo klagen spelers op Steam onder andere over onverklaarbare crashes, slechte prestaties en optimalisaties en ga zo maar even door.

Bij Naughty Dog steken ze alvast hun kop niet in de grond. Ze verklaren via Twitter op de hoogte te zijn van de problemen en beloven deze asap aan te pakken. Nog even op de tanden bijten dus…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: