fbpx

Forspoken: In Tanta We Trust DLC verschijnt op 26 mei

Forspoken

Ondanks het feit dat Forspoken allesbehalve positief werd ontvangen, onze High_LordWolnir noemde de game de eerste teleurstelling van 2023, brengt Square Enix toch de geplande In Tanta We Trust DLC uit.

Het verhaal van de Forspoken: In Tanta We Trust-DLC is een prequel die zich 25 jaar voor de gebeurtenissen van de base game speelt. Terwijl Frey zoekt naar een manier om de Break voor eens en altijd uit Athia te verdrijven, volgt ze een mysterieuze stem die haar op een of andere manier verplaatst naar de Purge of the Rheddig, de legendarische oorlog die Athia vernietigde en de Tanta’s uiteindelijk tot waanzin dreef. Met hulp van Tanta Cinta en een nieuwe set magische vaardigheden, moet Frey diverse mysteriën ontrafelen en zowel haarzelf als Athia proberen te redden.

Iedereen die de Digital Deluxe Edition van de game kocht, krijgt deze DLC gratis als update. op 26 mei. Wie dit niet deed, kan In Tanta We Trust vanaf die datum apart aanschaffen. Al is de exacte prijs nog niet bekend.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: