fbpx

Vrouwelijke voetbalspeelsters ontevreden over hun digitale versie in FIFA 23

FIFA 23 National Women's Soccer League

EA Sports dacht even makkelijk punten te scoren door een heleboel vrouwenteams toe te voegen aan FIFA 23. Maar dat draait toch even iets anders uit.

Je herinnert je misschien nog wel de dramatische lancering van Konami’s eFootball eind 2021 waarin naast de gameplay ook de gezichten van de voetballers van een beduidend laag niveau waren.

Wel, blijkbaar lette EA Sports niet goed op, want nu overkomt hen hetzelfde met de toevoeging van de National Women’s Soccer League. Via Twitter doen enkele speelsters hun beklag over hun eigen digitale evenbeelden.

En ik kan ze eigenlijk geen ongelijk geven. Al mogen de mannelijke tweederangs spelers van SK Beveren dan misschien ook wel hun mond eens open trekken…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: