fbpx

National Women’s Soccer League nu beschikbaar in EA Sports FIFA 23

FIFA 23 National Women's Soccer League

De 12 teams en speelsters uit de Amerikaanse NWSL zijn nu beschikbaar in EA Sports FIFA 23.

Fans kunnen met deze toevoegingen aan de slag Kick Off, Tournament Mode, Head to Head season / Co-op Seasons en Online Friendlies. In de game zullen ook vier NWSL-stadions beschikbaar zijn, samen met authentieke tenues, starheads, trofeeën en celebrations.

Vorige week kondigde EA SPORTS partnerships aan met de NWSL en NWSLPA, waarmee de voortdurende inzet om het vrouwenvoetbal te promoten en op authentieke wijze te vertegenwoordigen wordt voortgezet. Deze nieuwe integratie biedt content voor sport- en gamefans die graag meer met hun favoriete spelers en clubs willen doen buiten de wedstrijddagen om.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: