fbpx

Counter-Strike 2 aangekondigd, wordt gratis Counter-Strike: GO-update

Counter-Strike 2

De geruchten werden zo hardnekkig dat het voor Valve onmogelijk was om de lippen stijf op elkaar te houden over Counter-Strike 2.

We trappen meteen af met het goede nieuws: Counter-Strike 2 wordt een gratis update voor Counter-Strike: Global Offensive die deze zomer wordt uitgebracht.

De game gaat draaien op de zogenaamde Source 2-engine waarmee de graphics en verschillende effecten een serieuze realismeboost zullen krijgen. Al gaat dat uiteraard ook gelden voor de omgevingen. Ook wordt de zogenaamde tickrate verbeterd, wat het realisme van je acties in de game ten goede moet komen.

Wat ik persoonlijk het meest impressionant vind is de introductie van Responsive Smoke. Hierdoor worden rookwolken beïnvloedbaar door acties van spelers én reageert de rook op kogels explosies en licht.

Een beperkt aantal gamers mag al aan de slag met Counter-Strike 2, maar deze worden door Valve zelf geselecteerd. Meer info vind je op de officiële website van de game.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: