PES-opvolger eFootball kent een dramatische launch

eFootball

Elke voetbalfan keek reikhalzend uit naar de releases van FIFA 22 en Konamis eFootball. Deze laatste is de free-to-play wedergeboorte van het er ziele gegane Pro Evolution Soccer en kent blijkbaar een erg miserabele lancering.

eFootball is sinds eergisteren gratis te downloaden voor PlayStation-, Xbox-consoles en PC. Dit weekend had ik plannen om deze game een goed aan de tand te voelen, maar na het lezen van enkele Reddit en Twitter-posts weet ik niet of ik dat wel ga doen…

De voetbalgame moet namelijk in dermate slechte staat zijn, dat hij voor sommige gamers vrijwel onspeelbaar is door de vele bugs.

Gamers klagen over scheidsrechters die weigeren te fluiten, spelersmodellen die er akelig uit zien, onzichtbare voetballers en brakke collision detectie.

Hierbij een bloemlezing van enkele van de meest opvallende bugs.

Hopelijk fixt Konami dit snel, want het zou zonde zijn moest dit het einde van Konami’s voetbalgame betekenen…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

EΓ©n opmerking over 'PES-opvolger eFootball kent een dramatische launch'

  1. ISS/PES is voorgoed voorbij vrees ik (speel nog PES5 op de Vita). Er wordt teveel naar EA gekeken en dat vind ik niet persΓ© een goed ding.Gameplay trumps visuals maar de F2P optie vind ik geen goede vooruitgang. En dat zal waarschijnlijk aan mij liggen πŸ™‚

Reacties zijn gesloten.