fbpx

Nieuwe video toont de combat in The Last Case of Benedict Fox

De fans van het bijzonder Lovecraftiaanse en metroidvania-achtige The Last Case of Benedict Fox moeten nog wachten tot 27 april voor ze met deze game aan de slag kunnen. Er rest ons dus nog wat tijd om het een en het ander te ontdekken rond deze game.

Zo maken we vandaag in een nieuwe video bijvoorbeeld kennis met het combatsysteem van deze titel.

Het verhaal, dat kennen we al. The Last Case of Benedict Fox speelt zich af in 1925 Boston, waar de zelfbenoemde detective Benedict Fox het lot van een familie moet ontrafelen terwijl hij een duistere, griezelige wereld van emoties moet doorkruisen terwijl hij vecht tegen de demon die in zijn eigen lichaam gevangen zit.

Je neemt het op tegen een occulte orde en demonen in tactische en lonende gevechten, verkent het rijk van het arcane en ontrafelt de verontrustende geheimen van een tragische familie.

De band van Fox met zijn demon stelt hem in staat om af te dalen in het bewustzijn van een overledene, bekend als de wereld van Limbo, om naar aanwijzingen te zoeken. Maar naarmate Fox meer aanwijzingen ontdekt, verandert Limbo en wordt het steeds gevaarlijker.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: