fbpx

Ontdek de diverse spelmodi van Crime Boss: Rockay City

Ofwel wordt Crime Boss: Rockay City een aangename verrassing, ofwel valt de game lelijk tegen. Welke van de twee het uiteindelijk worden zal, dat ontdekken we morgen wanneer de game in de Epic Games Store verschijnt. Consoleversies die verschijnen later dit jaar.

In een gloednieuwe video maken we vandaag alvast kennis met de diverse spelmodi die de game in petto heeft voor ons.

De coöperatieve shooter draait om Travis Baker, een crimineel die de maffia over wil nemen nadat de voormalige hoofd van de familie komt te overlijden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: