fbpx

Hogwarts Legacy meest gespeelde game op Steam Deck

Hogwarts Legacy

De Steam Deck bestaat één jaar en daarom strooit Valve met maar liefst 10% korting op deze handheld gaming-pc. Maar welke game moet je daar dan op spelen? Valve heeft de 100 meest gespeelde games voor ons opgelijst, met het fantastische Hogwarts Legacy op nummer 1.

Dat Hogwarts Legacy het fantastisch doet, zagen we al in enkele indrukwekkende statistieken van deze game. Maar nu blijkt dat de game ook op Steam Deck heel wat spelers heeft. Dat blijkt ook uit de quotering die gamers achterlaten: Hogwarts Legacy wordt door 132.697 spelers als Erg Positief omschreven.

Zo ziet de volledige top 10 er uit:

  1. Hogwarts Legacy
  2. Vampire Survivors
  3. The Witcher 3: Wild Hunt
  4. Elden Ring
  5. Hades
  6. Persona 5 Royal
  7. Cyberpunk 20277
  8. Red Dead Redemption 2
  9. Marvel’s Spider-Man Remastered
  10. Cult of Lamb

De volledige lijst kan je hier terugvinden.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.