fbpx

Straffe in-game statistieken voor Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy Key Art

Het is een gekend gegeven dat uitgevers en ontwikkelaars na een paar weken release enkele statistieken vrijgeven van hun game. Hogwarts Legacy kon natuurlijk niet achterblijven!

Huffelpuf of Ravenklauw, Griffoendor of Zwadderich. Ieder heeft zijn voorkeur in welk huis zij/hij het liefste zit. Twee gemeenschappelijke dingen hebben ze gemeen. Genieten van de game en spreuken toveren tegen windkracht 10.

Avalanche Software en Portkey Games onthulden gisteren op Twitter hoe zot we samen erop los getoverd hebben in de eerste maand na release. De cijfers zijn, zoals u kan zien hieronder, best indrukwekkend.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

2 gedachten over “Straffe in-game statistieken voor Hogwarts Legacy

    1. Een magere oogst inderdaad. Hopelijk meer statistieken in de toekomst!

Reacties zijn gesloten.

%d