fbpx

Civilization VI nu speelbaar op console én pc via Xbox Game Pass

Als je op zoek bent naar een strategiegame om eens stevig je tanden in te zetten, en van topkwaliteit, dan zit je perfect met Civilization VI. Geloof je me niet? Probeer hem dan eens uit. Je hebt trouwens geen enkel excuus om dat niet te doen aangezien de game nu beschikbaar is op zowel pc als console via Xbox Game Pass.

In Civilization VI zullen spelers verschillende beschavingen kunnen kiezen en leiden, elk met hun eigen Leader, vermogen en een unieke eenheid en infrastructuur optie.

Speel je bijvoorbeeld als Amerika, dan kunnen je militairen het luchtruim kiezen in P-51 Mustangs als het moment daar is, en je kunt de cultuur van je volk verbeteren en grote mensen aantrekken door een filmstudio te bouwen. Speel als Egypte, en je militaire voordeel komt veel eerder in beeld in de vorm van Maryannu strijdwagens, en je kunt zowel de cultuur als het geloof onder je volk vergroten door de Sfinx te bouwen. Wat je speelstijl ook is, er is een beschaving die perfect bij je past.
 
Ongeacht welke beschaving je leidt, je kunt het spel winnen met wetenschap, cultuur, religie, militaire macht, of – als het spel eindigt voordat iemand een van deze overwinningen behaalt – met een score die rekening houdt met de vooruitgang van alle vier de gebieden.

Als je deze winvoorwaarden meerekent met de verschillende rivaliserende beschavingen en wereldkaarten die je moet navigeren, en met alle andere spelers die je tegenkomt in de online multiplayer, zal geen enkel potje Civilization VI ooit hetzelfde zijn.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.