fbpx

Gelekte Diablo IV-gameplay toont high level content

Diablo 4

Dit weekend is een belangrijk weekend voor al wie Blizzard en Diablo een warm hart toe draagt. Heel wat gamers krijgen namelijk de kans om aan de slag te gaan met de open beta van Diablo IV.

Ook wij hebben een key ontvangen waarmee auron_sagara aan de slag kan gaan met Diablo IV. Om zijn impressie te lezen, moet je nog even wachten maar er is ondertussen ook al footage gelekt van high level gameplay.

Hierop is te zien dat je best wel absurde damage kan verwachten, maar de beelden geven je ook een blik op de algehele gameplay en menustructuur. Zet wel je geluid even stil, want er werd best idiote muziek over de video gemonteerd.

Je kan de video hier bekijken. Zolang Blizzard er niet achteraan gaat tenminste…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: