fbpx

Switch-versie Minecraft onspeelbaar na nieuwste update

Minecraft The Wild Update

Het moet zowat de ergste nachtmerrie zijn voor ontwikkelaars: een update uitbrengen om bugs op te lossen en na lancering beseffen dat je het alleen maar erger hebt gemaakt…

Het is de dames en heren van Mojang overkomen na het vrijgeven van patch 1.19.60 voor Minecraft. Nadat de patch een tijdje beschikbaar was, verschenen op het supportforum van Mojang heel wat klachten van Switch-gamers die hun game niet meer opgestart krijgen. De game blijft hangen op het laadpercentage van 66%.

Ontwikkelaar Mojang zegt op de hoogte te zijn van de problemen en dat het werkt aan een oplossing. Gelukkig hebben niet alle gamers last van deze bug, maar fijn is het allerminst als je ermee te maken hebt.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.