fbpx

Techland toont artwork van nieuwe fantasy-game

Techland Fantasy Game

Techland ken je ongetwijfeld als de ontwikkelaar van onder andere Dying Light 2: Stay Human. Maar de Poolse ontwikkelaar werkt momenteel aan een compleet nieuwe game.

Dit moet een fantasy-game worden waarin exploratie en klimmen een speerpunt moeten worden. In een nieuwe twitterpost zegt de ontwikkelaar verder te willen borduren op de punten waar ze sterk in zijn: een meeslepende AAA-games met een focus op het verhaal.

Op het artwork dat in hetzelfde bericht staat zien we vermoedelijk het hoofdpersonage dat vanuit een boom uit kijkt over een weidse, exotische omgeving met een soort Maya-tempels.

Het is niet bekend wanneer Techland de eerste gameplay of de titel van de game vrij gaat geven.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: